Delavnice

Vabljeni na različne delavnice, ki potekajo na Velikih Vrheh 3a, idilični vasici med Muljavo in turistično destinacijo Polževo. Na prostornem dvorišču obdanem z gozdom in travniki je na voljo delavnica s stružnico, orodje in material, potreben za kvalitetno izvedbo delavnic. Delavnice so zasnovane kot medgeneracijsko druženje, kjer se lahko učimo drug od drugega in se med sabo družimo ter se bogatimo z izkušnjami in znanjem.

Izdelava lesene žlice v enem dnevu

Si želite jesti z leseno žlico?

Pridite na praktično delavnico, kjer se boste naučili delati z lesom in orodjem ter  osvojili tehniko izdelave. Tudi, če ste popolni začetnik ob koncu dneva lahko odidete domov z lastno izdelano leseno žlico.

Na delavnici boste izvedeli tudi kako v prihodnje najbolje poskrbeti za svojo lastnoročno izdelano in po vašem navdihu ustvarjeno leseno žlico, da jo boste lahko še dolgo vsakodnevno uporabljali, ker tako ustvarjen izdelek si zasluži, da se ga redno uporablja.

Popravilo ali predelava pohištva

Imate kakšen star kot pohištva, ki je potreben prenove?

Pridite na popravljalnico, kjer boste lahko obnovili, osvežili ali predelali svoj kos pohištva. S sabo lahko pripeljete svoj kos pohištva in ga z našo pomočjo tudi sami popravite. Lahko vam svetujemo, pomagamo, naredimo skupaj. Popravljalnice lahko sooblikujete tudi na tak način, da sporočite, kaj bi se želeli naučiti. Dobrodošli pa tudi vsi tisti, ki bi se radi malo podružili in se zraven še kaj koristnega naučili.

 

Osnove struženja

So vam všeč lesene sklede, bi si želeli sami izdelati svojo? Na delavnici se spoznate kako se dela lesene predmete s stružnico, naj bo to skledica ali valjar, svečnik ali krožnik..

Kot pri vseh naših ustvarjalnih delavnicah rezultat svojega dela, odnesete s seboj domov.

 

Če želite biti obveščeni o naših dogodkih, nam pustite sporočilo ali pošljite mail na info@lesenazlica.si